петак, 12. септембар 2008.

Јавна расправа о Нацрту закона о техничким захтевима за производе и оцењивање усаглашености

Одбор за привреду и финансије, на 4. седници одржаној 19. августа 2008. године, размотрио је и оценио прихватљивим Предлог програма јавне расправе о Нацрту закона о техничким захтевима за производе и оцењивање усаглашености, који је припремило Министарство економије и регионалног развоја.

Текст Нацрта закона о техничким захтевима за производе и оцењивању усаглашености

Образложење нацрта закона о техничким захтевима за производе и оцењивању усаглашености

Oд 1. септембра 2008. године почиње јавна расправа и трајаће до 1. октобра 2008. године. Ваше коментаре можете послати на електронску адресу: ljiljana.pp@merr.sr.gov.yu

....



Нема коментара:

Позив за сарадњу

Позивамо вас да коментаре на законске пројекте и друге иницијативе које сте упутили надлежним органима јавно публикујете и преко блога "Јавна расправа".
Такође можете публиковати и иницијативе да се измене постојећа законска решења или иницијативе републичким и локалним органима власти Републике Србије.
Процедура је једноставна: на е-маил javna.rasprava@gmail.com пошаљите ваш коментар или иницијативу или веб адресу где је она публикована и она ће бити публикована и на овом блогу. То можете урадити и коментарисањем релевантних прилога на овом блогу. Такође можете да се пријавите и за аутора овог блога. Уколико то желите представите се и дан или два добићете одговор.
Уколико сте иницијативу у виду амандмана на законски пројекат упутили Скупштини Републике Србије или посланичким клубовима она ће такође бити публикована сагласно наведеној процедури јер јавност треба да буде упозната са иницијативама које унапређују нормативни амбијент Републике Србије.
Модератор задржава право да не публикује оне иницијативе које не задовољавају уобичајене норме јавне комуникације.
Само прилози писани ћирилицом биће разматрани.

Наслови матичног блога програма "Јавна расправа"

Јавна расправа-Стратегија одрживог развоја Републике Србије

Наслови блога "Закон о удружењима"

Наслови блога "Јавна расправа - Стратегија подстицања рађања"