недеља, 5. август 2007.

Јавна расправа о нацрту Закона о одбрани и нацрту Закона о Војсци

Отворена је јавна расправа о нацрту Закона о одбрани и нацрту Закона о Војсци.
Нацрт закона о одбрани може да се преузме са веб адресе http://www.mod.gov.yu/01aktuelno/Nacrti_Zakona/NACRT ZAKONA O ODBRANI.pdf,
а Нацрт Закона о Војсци са адрееи http://www.mod.gov.yu/01aktuelno/Nacrti_Zakona/NACRT ZAKONA O VOJSCI .pdf
Мишљења и сугестије о Нацрту Закона о одбрани и Нацрту Закона о Војсци можете доставити на е-маил javna.rasprava@mod.gov.yu.

Додатне информације могу да се добију на сајту Министарства одбране Републике Србије (http://www.mod.gov.yu)

Нема коментара:

Позив за сарадњу

Позивамо вас да коментаре на законске пројекте и друге иницијативе које сте упутили надлежним органима јавно публикујете и преко блога "Јавна расправа".
Такође можете публиковати и иницијативе да се измене постојећа законска решења или иницијативе републичким и локалним органима власти Републике Србије.
Процедура је једноставна: на е-маил javna.rasprava@gmail.com пошаљите ваш коментар или иницијативу или веб адресу где је она публикована и она ће бити публикована и на овом блогу. То можете урадити и коментарисањем релевантних прилога на овом блогу. Такође можете да се пријавите и за аутора овог блога. Уколико то желите представите се и дан или два добићете одговор.
Уколико сте иницијативу у виду амандмана на законски пројекат упутили Скупштини Републике Србије или посланичким клубовима она ће такође бити публикована сагласно наведеној процедури јер јавност треба да буде упозната са иницијативама које унапређују нормативни амбијент Републике Србије.
Модератор задржава право да не публикује оне иницијативе које не задовољавају уобичајене норме јавне комуникације.
Само прилози писани ћирилицом биће разматрани.

Наслови матичног блога програма "Јавна расправа"

Јавна расправа-Стратегија одрживог развоја Републике Србије

Наслови блога "Закон о удружењима"

Наслови блога "Јавна расправа - Стратегија подстицања рађања"