среда, 7. новембар 2007.

Јавна расправа - Правилник о повезивању јавног телекомуникационог оператора са телекомуникационим оператором друге државе

Министарство за телекомуникације и информатичко друштво објављује јавну расправу о Нацрту Правилника о условима и поступку издавања одобрења јавном телекомуникационом оператору за повезивање са телекомуникационим оператором друге државе (Документ А).

Јавна расправа о овом Нацрту правилника (Документ А) трајаће од 6. новембра 2007. до 21. новембра 2007. године.

После разматрања Нацрта правилника (Документ Б), који је по Закону о телекомуникацијама припремила Републичка агенција за телекомуникације (РАТЕЛ), а ради давања мишљења о уставности и законитости предложеног Нацрта правилника (Документ Б), Министарство је утврдило коначан Нацрт Правилника (Документ А) и ставља га на јавну расправу.

Након анализирања свих примедби и предлога заинтересованих лица, Министарство за телекомуникације и информатичко друштво ће организовати Закључну јавну расправу, која ће бити одржана у среду, 21. новембра 2007. године у 11 сати у Великој сали Привредне коморе Србије, Теразије 23.

Све примедбе и предлоге на предложени Нацрт Правилника (Документ А), заинтерсоване стране могу доставити на адресу bratislavas@mtid.sr.gov.yu у наведеном периоду, тј. од 6. новембра 2007. до 21. новембра 2007. године.

На бази информације са линка и линка.

Нема коментара:

Позив за сарадњу

Позивамо вас да коментаре на законске пројекте и друге иницијативе које сте упутили надлежним органима јавно публикујете и преко блога "Јавна расправа".
Такође можете публиковати и иницијативе да се измене постојећа законска решења или иницијативе републичким и локалним органима власти Републике Србије.
Процедура је једноставна: на е-маил javna.rasprava@gmail.com пошаљите ваш коментар или иницијативу или веб адресу где је она публикована и она ће бити публикована и на овом блогу. То можете урадити и коментарисањем релевантних прилога на овом блогу. Такође можете да се пријавите и за аутора овог блога. Уколико то желите представите се и дан или два добићете одговор.
Уколико сте иницијативу у виду амандмана на законски пројекат упутили Скупштини Републике Србије или посланичким клубовима она ће такође бити публикована сагласно наведеној процедури јер јавност треба да буде упозната са иницијативама које унапређују нормативни амбијент Републике Србије.
Модератор задржава право да не публикује оне иницијативе које не задовољавају уобичајене норме јавне комуникације.
Само прилози писани ћирилицом биће разматрани.

Наслови матичног блога програма "Јавна расправа"

Јавна расправа-Стратегија одрживог развоја Републике Србије

Наслови блога "Закон о удружењима"

Наслови блога "Јавна расправа - Стратегија подстицања рађања"