уторак, 29. октобар 2013.

Јавна расправа о робним берзама

У поступку припреме закона којим се уређује област робних берзи, Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација спроводи Jавну расправу о Нацрту закона о робним берзама у периоду од 28. октобра до 28. новембра 2013. године.
Примедбе, предлози и сугестије достављају се електронским путем на e-mail адресу: dusica.djordjevic@mtt.gov.rs или поштом на адресу Немањина 22-26, оба са назнаком „Јавна расправа – Нацрт закона о робним берзама”.
Предмет јавне расправе:
Јавну расправу о Нацрту закона, Министарство ће организовати у форми округлог стола, који ће се одржати 18. новембра 2013. године, са почетком у 12 часова у Палати Србија, III спрат, сала 368, улица Булевар Михаила Пупина бр. 2.

Нема коментара:

Позив за сарадњу

Позивамо вас да коментаре на законске пројекте и друге иницијативе које сте упутили надлежним органима јавно публикујете и преко блога "Јавна расправа".
Такође можете публиковати и иницијативе да се измене постојећа законска решења или иницијативе републичким и локалним органима власти Републике Србије.
Процедура је једноставна: на е-маил javna.rasprava@gmail.com пошаљите ваш коментар или иницијативу или веб адресу где је она публикована и она ће бити публикована и на овом блогу. То можете урадити и коментарисањем релевантних прилога на овом блогу. Такође можете да се пријавите и за аутора овог блога. Уколико то желите представите се и дан или два добићете одговор.
Уколико сте иницијативу у виду амандмана на законски пројекат упутили Скупштини Републике Србије или посланичким клубовима она ће такође бити публикована сагласно наведеној процедури јер јавност треба да буде упозната са иницијативама које унапређују нормативни амбијент Републике Србије.
Модератор задржава право да не публикује оне иницијативе које не задовољавају уобичајене норме јавне комуникације.
Само прилози писани ћирилицом биће разматрани.

Наслови матичног блога програма "Јавна расправа"

Јавна расправа-Стратегија одрживог развоја Републике Србије

Наслови блога "Закон о удружењима"

Наслови блога "Јавна расправа - Стратегија подстицања рађања"